Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στοχεύει τους gamers το Huawei Mate 20 X

*
Με μέγεθος οθόνης 7,2'' είναι λίγο δύσκολο να χαρακτηρίσει κανείς ως smartphone το Huawei Mate 20 X. Απευθύνεται περισσότερο σε gamers και σε μια κίνηση να χτυπήσει τα Samsung Note, η Huawei έχει εφοδιάσει τη συσκευή με τη γραφίδα M-Pen, που μπορεί να "καταλάβει" έως και 4.096 επίπεδα πίεσης. Ο τύπος της οθόνης είναι OLED με ανάλυση 1.080x2.244p. Το Kirin 980 chipset είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί την πανίσχυρη Mali-G76 GPU, που είναι 50% ταχύτερη από μια G72. Επιπλέον η τεχνολογία GPU Turbo 2.0 υπόσχεται ομαλό game play, κάτι το οποίο ενισχύεται από το Huawei Supercool που βοηθάει στην αποφυγή υψηλών θερμοκρασιών. Το Mate 20X είναι επίσης εφοδιασμένο με στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos και μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh.



Στο πίσω μέρος του υπάρχουν τρεις κάμερες, με setup ίδιο με αυτό του Mate 20 Pro από το οποίο είναι €150 φτηνότερο, δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποχωριστούν €900. Το λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2018 με ένα και μοναδικό configuration, δηλαδή 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Για το τέλος, η Huawei κράτησε το Mate 20 RS Porsche Design, με Kirin 980 chipset και νέας γενιάς CPU και GPU. Για τη μπαταρία του που έχει χωρητικότητα 4,200mAh υπάρχει η δυνατότητα όχι μόνο ενσύρματης αλλά και ασύρματης σύνδεσης. Η ασφάλεια παρέχεται μέσω ενός 3D face scanner και αιθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Όσο για την τιμή του, μην περιμένετε κάτι προσιτό για όλους. Το μοντέλο με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει €1.695, ενώ για όσους το χρήμα δεν αποτελεί εμπόδιο υπάρχει και το μοντέλο των 8GB RAM με 256GB αποθηκευτικού χώρου, στα €2.095.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*